Валентин Резніченко очолив рейтинг губернаторів за виконаними обіцянками

Валентин Резніченко очолив рейтинг губернаторів за виконаними обіцянками
Перше місце в рейтингу займає голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко

Основні напрямки, на яких зосередилася команда Резніченка - капітальний ремонт доріг, шкіл, дитячих садків, стадіонів, водогонів і лікарень

Аналітичний портал «Слово і діло» опублікував оновлений рейтинг губернаторів України за кількістю виконаних обіцянок.

rating_all_ukr

Перше місце в рейтингу вже традиційно займає голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко

Основні напрямки, на яких зосередилася команда Резніченка - капітальний ремонт доріг (відремонтовано понад 500), шкіл (понад 30), дитячих садків (50), стадіонів (20), водогонів (50) і лікарень. Крім того, спільно з Фондом Петра Порошенка та Першою Леді Мариною Порошенко ДніпроОДА створює новий освітній простір, відкриваючи інклюзивні класи в кожній школі і реконструюючи всі школи з урахуванням потреб особливих дітей. 

Дніпропетровська ОДА активно займається патріотичними проектами: відкрила парк Героїв АТО поруч з будівлею адміністрації, музей АТО, і в серпні цього року в центрі Дніпра встановила найвищий в Україні флагшток (72 метри), на якому розвивається державний прапор. 


_

Юрій Ткаченко 

Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА, посів друге місце серед відповідальних губернаторів. Ткаченко активно зайнятий енергоефективністю. Завдяки його зусиллям, постачальники тепла області скоротили споживання природного газу на 21%. 

Ткаченко також приділяє увагу освіті, зокрема, він пообіцяв і ввів у 15 школах області новий предмет - робототехніка.

__02

Геннадій Москаль 

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль - на третьому місці. Він очолює регіон, який сумно відомий масовою контрабандою цмгарок і потоками нелегальних мігрантів. Зупинити контрабанду Москалю поки не вдалося, але потік нелегалів через угорський кордон скоротився. Крім того, губернатор дав і виконав кілька обіцянок відремонтувати дороги між райцентрами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: