Вбивство терориста Мотороли. Окупаційна влада Криму влаштувала жалобний мітинг

Вбивство терориста Мотороли. Окупаційна влада Криму влаштувала жалобний мітинг

Люди принесли до портрету загиблого бойовика квіти

Жителі окупованого Сімферополя сьогодні вшанували пам'ять загиблого в результаті вибуху в ліфті власного будинку донецького терориста Арсенія Павлова (Моторолу), пише «Кримінформ».

На центральній площі міста жителі окупованого міста запалили поминальні свічки.

Люди принесли до портрету загиблого бойовика квіти, прапори «ДНР», георгіївські стрічки і отримані на Донбасі «медалі» «Учасник бойових дій».

02_2

Як відомо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга». «Не лише тут, а й у Житомирі, Харкові, Дніпрі, Києві... Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої милості до вас не буде... Ця смерть для нас – не просто виклик, а виклик усій «республіці». Ходіть тепер і бійтеся», – заявив ватажок бойовиків.

Також терорист Гіві обіцяє «зрівняти з землею» кожне українське місто за смерть Мотороли.

Погрози Захарченка прокоментувала нардеп Надія Савченко: «Олександре, ти думай, що говориш! А то який ти після цього на х** офіцер?»

У свою чергу генерал СБУ висловив думку, що після таких заяв Захарченка самого можуть «прибрати».

Сьогодні, 19 жовтня, Моторолу поховали. Попрощатися з терористом зігнали 10 тис. мешканців окупованої території.

Підконтрольні бойовикам ЗМІ назвали ім'я вбивці терориста Мотороли.

Читайте також матеріали «Главкома» «Кто был никем, тот станет всем». Модель «успіху» Мотороли» та «Звідки взявся Моторола. 10 фактів з біографії терориста»



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: