Великогабаритний транспорт не заїжджатиме до Києва до 20:00

Великогабаритний транспорт не заїжджатиме до Києва до 20:00
Віталій Кличко

Може скластися ситуація, коли фури заїдуть у місто, яке тільки чистять, і будуть блокувати рух та заважати прибиранню – Кличко

Щоб уникнути блокування руху на дорогах та перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки, великогабаритний транспорт пускатимуть до Києва тільки після 20:00. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час координаційної наради з керівництвом Київської міської адміністрації, главами районів, комунальних служб, представників поліції та ДСНС.

Столична влада вирішила продовжити запроваджену заборону на в’їзд великогабаритного транспорту до 8-ї години вечора сьогоднішнього дня. «Може скластися ситуація, коли фури заїдуть у місто, яке тільки чистять, і будуть блокувати рух та заважати прибиранню. Місто знову стане. Тому до 8-ї години вечора, коли почне зменшуватися кількість автомобілів, і до ранку вони зможуть заїхати в місто. Сподіваюся, що усі з розумінням поставляться до такого рішення», – зазначив Кличко.

«Ситуація в місті складна. Снігопад не припиняється з ночі. Велика кількість опадів випала з 5-ї до 8-ї години ранку – близько 10–15 см. І надто складно, коли в місті інтенсивний рух, швидко очистити всі вулиці. Зранку ситуація з пробками була дуже складною», – наголосив Кличко.

Він зауважив, що, згідно з прогнозами синоптиків, снігопади триватимуть до середи. «Наше завдання – продовжувати прибирання, щоб оперативно очистити ключові магістралі, щоб місто працювало ефективно», – зауважив мер.

Нагадаємо, Кличко закликав киян скористатись сьогодні через снігопад комунальним транспортом, а власні авто залишити вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: