Від здорової конкуренції виграють люди, - Світлична про можливу партію мерів

Від здорової конкуренції виграють люди, - Світлична про можливу партію мерів
Народна депутатка Юлія Світлична колись очолювала Харківську обладміністрацію 
Фото Станіслава Груздєва, Главком

Світлична підкреслила, що принципи регіонального патріотизму близькі багатьом

Народна депутатка Юлія Світлична впевнена, що від здорової конкуренції партії мерів з партією влади на виборах виграють люди. Про це вона заявила в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Світлична вважає, що від здорової конкуренції виграють люди.

«Безумовно, будь-яка політична сила у виборчому процесі буде боротися за довіру людей. І звичайно ж будь-яка партія конкурує з усіма іншими учасниками виборів. Це аксіома. Я говорила про те, що від здорової конкуренції виграють люди», – повідомила нардеп.

На думку Світличної, є підстави вважати, що партія мерів може відбутися.

«Наскільки мені відомо, йдеться про об’єднання регіональних лідерів, або скажімо так, лідерів громадської думки в регіонах – саме у такому форматі обговорюється створення партії. Така політична сила цілком може відбутися», – сказала вона.

Також Світлична підкреслила, що принципи регіонального патріотизму близькі багатьом.

Як повідомлялося раніше, Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична була обрана народним депутатом України на проміжних виборах 15 березня по 179 округу у Харківській області. За неї проголосувало 77,55% виборців.

Також нагадаємо, що правління Асоціації міст України на своєму засіданні, що відбулося в режимі відео конференції 13 травня, ухвалило звернення до Верховної Ради та до президента України не допустити зміни виборчого законодавства на місцевих виборах, що мають відбутися цієї осені - 25 жовтня. Так, мова йде про недопущення перекладення фінансової відповідальності щодо організації та проведення місцевих виборів на місцеві бюджети. А також недопущення зміни моделі проведення виборів у громадах до 90 тисяч осіб - замість мажоритарної на пропорційну.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: