Відома ведуча поборола рак (фото)

Відома ведуча поборола рак (фото)
Алла Мазур повідомила, що знову чекає своїх глядачів щонеділі, в ефірі «ТСН-тижня» о 19.30

Ведуча просить українців дотримуватися карантину заради здоров'я людей, які мають слабкий імунітет

Телеведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН-Тиждень» на «1+1» Алла Мазур повідомила, що поборола онкологічну хворобу. Про це вона написала у своєму «Фейсбук». Зокрема, телеведуча сповістила, що основна частина лікування позаду, і прогнози добрі.

«До медиків звернулась вчасно - показала операція. Сили відновлюються. І можу нарешті повернутись до улюбленої справи) В команду «ТСН-тижня»: з якою не втрачали зв'язку ні на день. І в студію: де весь цей час були на інформаційній передовій мої любимі колеги) Всім ще раз щиро дякую за підтримку: ця добра енергія справді дуже помічна, я переконалась», - написала вона.

Мазур зазначила, що наразі саме той час, «коли про здоров'я мусить думати вся країна, навіть весь світ», тому вона звертається до усіх та просить «про одну річ».

«Ми всі втомились від карантину і закритих приміщень. Всім хочеться вирватися на волю і свіже повітря. Але пам'ятаймо: з послабленням карантину коронавірус нікуди не зник. Коли вирішуєте, чи одягати маску, йдучи в людне місце - пригадайте. Поряд з тими, в кому вже оселився вірус, але ще себе не виявив можуть опинитися люди з мінімальним імунітетом. Ті, хто ще лікується від онко. Або тільки недавно одужав. Ваші друзі і знайомі після операції. Або просто ослаблені. Для них зустріч з вірусом може стати фатальною. Маска, яку носимо правильно і в потрібному місці, і соціальна дистанція, до якої нас закликають - це не тільки наша особиста справа. Для когось - це справді питання життя. Нехай у кожного з нас - воно буде довгим і щасливим!», - написала телеведуча та додала, що знову чекає на свого глядача щонеділі, в ефірі «ТСН-Тижня» о 19.30.

Нагадаємо, що у листопаді 2019 року Алла Мазур повідомила, що боротиметься з онкологічною хворобою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: