У Кременці на Тернопільщині – спалах Covid-19, на в’їздах у місто встановили поліцейські пости

У Кременці на Тернопільщині – спалах Covid-19, на в’їздах у місто встановили поліцейські пости

На в’їздах у Кременець встановили поліцейські пости

В місто будуть пропускати автомобілі під керуванням осіб, які там зареєстровані, проживають або працюють

У Тернопільській області на в'їздах в м.Кременець встановлено поліцейські пости в зв'язку зі зростанням у населеному пункті випадків зараження коронавірусом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

«З 19 травня на в'їздах до Кременця встановили два поліцейських пости. Вони будуть працювати щодня з 7 до 22 години», - йдеться в повідомленні.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький, в місто будуть пропускати автомобілі під керуванням осіб, які там зареєстровані, проживають або працюють, а також спецтранспорт, який забезпечує важливі сфери життєдіяльності населеного пункту. Рух інших транспортних засобів здійснюватиметься в об’їзд Кременця.

Зазначається, що правоохоронці будуть проводити роз'яснювальну роботу з громадянами і, в разі необхідності, надавати допомогу в межах своєї компетенції.

Також безпосередньо в самому місті працюватимуть автопатрулі, які стежитимуть за дотриманням вимог карантину суб'єктами господарювання, місцевими жителями. Поліцейські просять жителів Кременця дотримуватися правил карантину та без потреби не відвідувати громадські місця.

Нагадаємо, згідно з даними, опублікованими на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони (РНБО) у вівторок уранці, в Тернопільській області - 20 випадків одужання, випадків захворювання і смерті за добу не було (за весь період 1 081 захворіла, 22 померли і 619 одужали), зараз хворіє 440 осіб.

Станом на 9:00 19 травня в Україні зафіксовано 260 нових випадків коронавірусу, це на 65 випадків менше, ніж учора (325). Усього виявлено 18 876 випадків коронавірусної хвороби, з яких 348 дітей та 3 696 медпрацівників. З 260 людей, що захворіли за останню добу, 24 дитини – (вчора 23), медиків – 46 (вчора 123). Одужали – 356, померли – 13 (вчора 21). За добу госпіталізовані 107 осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: