Хто стане губернатором Київщини: Парцхаладзе назвав рішення облради висунути на посаду Бондарєва піаром

Хто стане губернатором Київщини: Парцхаладзе назвав рішення облради висунути на посаду Бондарєва піаром

Рішення облради носить цілком рекомендаційний характер, зазначив Парцхаладзе

Перший заступник Київської обладміністрації та депутат Київської обласної ради Лев Парцхаладзе назвав піаром рішення облради висунути кандидатуру депутата від «Батьківщини» Костянтина Бондарєва на посаду голови Київської ОДА.

«Нагадаю, що ми ввели таке поняття як конкурсний відбір. І підміняти сьогодні поняття не можна – є процедура і закон, згідно з яким треба діяти», – сказав Парцхаладзе «Главкому».

«Тому рішення облради носить цілком рекомендаційний характер – це більше піар, ніж якийсь юридичний документ. У нашої фракції може бути своя кадрова думка, тож ми не готові були підтримати цю кандидатуру. Є процедура, і ми не прихильники таким чином тиснути на членів комісії», - додав він.

Щодо того, чи буде він висувати власну кандидатуру на конкурс, Парцхаладзе зазначив, що поки не може однозначно відповісти на це питання: «Ми порадимося в команді і вирішимо, будемо висувати одну кандидатура чи дві. Ще є час».

Нагадаємо, у вівторок, 20 вересня, депутати Київської обласної ради більшістю голосів підтримали кандидатуру

Раніше «Главком» повідомляв, що Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Необхідні документи для участі в конкурсі необхідно подати до 18:00 3 жовтня. Конкурс відбудеться о 10:00 10 жовтня за адресою: Київ, вулиця Прорізна, 15.

Як відомо, 9 вересня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль у цьому злочині голови ОДА Мельничука, який терміново подав у відставку.

10 вересня на сайті президента України було опубліковано указ про звільнення Максима Мельничука з посади голови Київської обласної адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: