Задушений коханцем? Британські ЗМІ висунули нову версію вбивства друга Березовського Глушкова

Задушений коханцем? Британські ЗМІ висунули нову версію вбивства друга Березовського Глушкова
Микола Глушков

Журналісти припускають, що вбивця був особисто знайомий з Миколою Глушковим

Якщо вірити британській пресі, розкрилися нові подробиці життя російського емігранта Миколи Глушкова, який 12 березня був знайдений задушеним в Лондоні.

«Російський вигнанець Микола Глушков загинув при збоченій секс-грі? Ворог Путіна, «задушений собачим повідцем і підвішений так, щоб створити видимість самогубства», провів ніч зі своїм молодим коханцем перед тим, як його дочка виявила його тіло», - так описана ситуація в заголовку Daily Mail. Журналіст Джеймс Філдінг повідомляє: «Поліція почала розслідування вбивства після того, як розтин показав, що він помер від «здавлювання шиї» - причини, що наводить на думку, що його задушили. Слідчі вважають, що, можливо, якась людина задушила його собачим повідцем, а потім спробувала надати його смерті схожість з самогубством через повішення».

«У вівторок Скотланд-Ярд заявив, що поліцейські не виявили ознак несанкціонованого проникнення в житло, що означає, що Глушков, можливо, був знайомий зі своїм вбивцею, але цю смерть не пов'язують з отруєнням нервово-паралітичним газом, якого зазнав у Солсбері російський подвійний агент Сергій Скрипаль», - повідомляє видання.

Неназваний друг Глушкова сказав в інтерв'ю газеті: «По-моєму, він жив один, але регулярно запрошував до себе свого партнера з ночівлею, і він (ймовірно, партнер) перебував там в ніч, коли його знайшли мертвим. Про нього я мало що знаю, крім того, що його звали Денис, він був набагато молодший - я б сказав, йому перевалило за двадцять років - і, подібно Миколі, він був родом з Росії. Наскільки я розумію, це Денис виявив тіло разом з Наталею, дочкою Миколи, яка теж залишилася ночувати в той вечір. Вони обидва звернулися в поліцію. По-моєму, після того поліцейські опитали Дениса і Наталю, але я не знаю, де вони в даний момент. Думаю, одна з теорій, які розглядає поліція, - версія, що він міг померти під час секс-гри, яка прийняла жахливий оборот».

Друг додав: «Микола перебував в гетеросексуальних відносинах, коли був молодшим, і у нього і його дружини народилися діти, але на пізнішому етапі життя він став відкритим геєм».

Газета називає Глушкова гучним критиком президента Путіна і повідомляє, що покійний звинувачував Кремль в смерті свого друга Бориса Березовського.

The Times в статті під назвою «У задушеного дисидента Миколи Глушкова був молодий коханець» описує ситуацію більш скупо, але надає додаткові подробиці. Журналістки Фіона Гамільтон і Дебора Хейнс стверджують: «Один друг Глушкова, у якого були син і дочка від попереднього шлюбу, сказав, що той кілька років перебував у відносинах з Денисом Трушиним, якому від двадцяти до тридцяти років».

«У вівторок з'явилися неперевірені повідомлення, що Трушин, який також живе під прізвищем Терновськи, був разом з дочкою Глушкова Наталею, коли вона виявила тіло в його (Глушкова ) будинку на південному заході Лондона», - йдеться в статті. Видання зазначає, що поліція нікого не заарештувала. The Times називає «неперевіреними» повідомлення, що передбачуваний вбивця нібито намагався створити видимість самогубства Глушкова.

Нагадаємо, 13 березня у Лондоні знайдено мертвим Миколу Глушкова, який був близьким діловим партнером покійного російського олігарха Бориса Березовського.

Потім стало відомо, що Глушков помер, як і Березовський.

Також, у Великій Британії були отруєні росіяни – Сергій Скрипаль і його доньку Юлія, їх знайшли без свідомості в центрі міста Солсбері в неділю, 4 березня.

Раніше стало відомо, що Британія припиняє двосторонні зв'язки з Росією.

У середу Велика Британія вирішила вислати з країни 23 російських дипломата, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: