Помер як Березовський: з’явилися подробиці смерті Глушкова

Помер як Березовський: з’явилися подробиці смерті Глушкова
Микола Глушков
Фото: Юрий Мартьянов / Коммерсантъ

На шиї померлого Глушкова були помітні сліди удушення

Соратник скандального російського бізнесмена Бориса Березовського Микола Глушков, якого у вівторок, 13 березня, виявили мертвим у квартирі в Лондоні (Великобританія), можливо, помер від удушення.

Про це повідомляє російське видання Комерсант з посиланням на джерела з близького оточення Глушкова.

За їх словами, його тіло було виявлене дочкою Наталією в квартирі на околиці Лондона. На шиї померлого були помітні сліди удушення.

Було це вбивство або самогубство, поки не ясно – проводиться розслідування.

Раніше повідомлялося, що у Лондоні знайдено мертвим Миколу Глушкова, який був близьким діловим партнером покійного російського олігарха Бориса Березовського.

Нагадаємо, 4 березня у британському Солсбері чоловіку і жінці стали погано в торговому центрі, після чого вони були шпиталізовані з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Постраждалими виявилися російський розвідник Сергій Скрипаль, який був засуджений в РФ за шпіонаж на користь Великої Британії, та його донька.

Як відомо, Великобританія дала Росії один день, щоб дати пояснення щодо отруєння в Солсбері колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Прем'єр-міністр Тереза Мей заявила, що якщо 13 березня змістовної відповіді не буде, Лондон почне вживати заходів. Великобританію вже підтримали США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: