Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – ЗМІ

Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – ЗМІ
10 жовтня 2019 року Володимир Зеленський встановив світовий рекорд по тривалості прес-конференції - 14 годин
Фото: Главком

Кількість учасників пресконференції буде обмеженою

Пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться в середу, 20 травня. Про це пише видання LB.ua з посиланням на джерело в Офісі президента.

Офіційно пресконференції поки що не анонсували, акредитації на неї не розпочали.

Шеф-редактор видання Соня Кошкіна написала в Telеgram, що дізналася про пресконференцію випадково.

«Акредитацію, я так розумію, відкриють останньої миті», – припустила вона.

Видання НВ з'ясувало, що у зв'язку із ситуацією з епідемією коронавірусу кількість учасників пресконференції буде обмеженою.

21 квітня виповнився рік від моменту, коли Зеленський переміг у другому турі президентських виборів (він набрав 73,22% голосів, майже утричі більше, ніж Петро Порошенко, який на той момент обіймав посаду глави держави). На посаду Зеленський вступив на місяць пізніше – 20 травня 2019 року.

22 квітня Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського, присвячену року його президентства. На Банковій обіцяли, що вона відбудеться після карантину (він діє щонайменше до 22 травня). Минулого тижня керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Зеленський незабаром проведе зустріч з пресою. 

Упродовж минулого року Зеленський провів лише одну велику пресконференцію: 10 жовтня 2019-го він протягом майже 14 годин спілкувався із журналістами.

Як повідомлялося, 10 жовтня Володимир Зеленський встановив світовий рекорд по тривалості прес-конференції, яку коли-небудь давали президенти країн. Посвідчення про рекорд президенту вручив представник Національного реєстру рекордів прямо під час прес-конференції.

Нагадаємо, Єрмак придумав, ким розбавити бойовиків на переговорах щодо Донбасу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: