Землетрус у Мексиці став найсильнішим за століття: 15 жертв

Землетрус у Мексиці став найсильнішим за століття: 15 жертв
Люди у Мехіко вийшли зі своїх будинків через землетрус

Землетрус відчувався і в столиці та найбільшому місті Мексики Мехіко

До щонайменше 15-ти зросла кількість людей, які загинули внаслідок сильного землетрусу,що 7 вересня вдарив по тихоокеанському узбережжю Мексики, спричинивши численні руйнування і невелике цунамі.

Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто заявив, що це найсильніший землетрус, який вразив країну за майже століття.

Він прибув до штабу Національного центру із запобігання стихійним лихам, щоб перевірити, як вирішуються питання, пов’язані із землетрусом.

Тихоокеанський центр попередження про цунамі заявив, що землетрус викликав хвилі, що досягають 0,7 метра в Мексиці. Крім того, небезпечні хвилі можливі і на тихоокеанських берегах декількох центральноамериканських країн.

Землетрус відчувався і в столиці та найбільшому місті Мексики Мехіко, де люди вимушено покинули свої будинки після увімкнення сирен. Землетрус також відчувався на більшій частині Гватемали, яка межує з мексиканським штатом Чіапас.

Раніше повідомлялося, що в результаті землетрусу в Мексиці загинули щонайменше семеро людей.

Крім того, видання Prensa Libre з посиланням на губернатора департаменту Сан-Маркос в Гватемалі повідомляє про одного загиблого в місті Такана.

Як повідомляв «Главком»землетрус магнітудою 8,0 стався біля тихоокеанського берега Мексики. Мексиканські рятувальні служби повідомили, що цей землетрус став найсильнішим з 1985 року, коли загинули тисячі людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: