Єдина диспетчерська служба швидкої допомоги: на Одещині вже підключено 23 райони

Єдина диспетчерська служба швидкої допомоги: на Одещині вже підключено 23 райони

Реформи в дії

Роботу Єдиної оперативної диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Одеської області (ЄОДС) поширено на мешканців Любашівського та Миколаївського районів. Наразі вже 23 райони та 18 міст підключено до послуг служби. Про це повідомила директор КУ «Одеський обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Олена Теряєва.

«Ми приєднали до ЄОДС Любашівський та Миколаївський райони. Йдеться про більше, ніж 50 тисяч місцевих мешканців. Таким чином, залишається підключити до послуг служби лише три райони регіону — Ананьївський, Ширяївський та Савранський», — підкреслила Олена Теряєва.

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов зазначив, що завершити процес підключення мешканців усієї Одеської області до ЄОДС планується до 1 липня.

Нова служба значно зменшує час прибуття бригади медиків до пацієнта. Це стає можливим завдяки автоматизації прийому викликів, електронному контролю всіх етапів надання швидкої допомоги, а також оптимізації управління ресурсами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: