Літак Flydubai екстрено загальмував під час зльоту в Одесі

Літак Flydubai екстрено загальмував під час зльоту в Одесі
Літак відбуксирували на стоянку аеропорту
Фото: dumskaya.net

Екіпаж прийняв рішення заглушити двигуни на смузі і там же евакуювати пасажирів

Близько 160 пасажирів рейсу «Одеса - Дубай» авіакомпанії Flydubai застрягли в Одеському аеропорту через спрацювання сигналізації «пожежа правої стійки шасі».

Як стало відомо «Думській», о 16:06 борт A6-FEU перервав зліт і зробив екстрене гальмування. Екіпаж прийняв рішення заглушити двигуни на смузі і там же евакуювати пасажирів.

В результаті з'ясувалося, що ніякої пожежі ні на борту, ні в ніші шасі не було. Сигнал тривоги виявився хибним.

Зараз літак відбуксирували на стоянку аеропорту, де проводиться його огляд.

Протягом 50 хвилин, поки пасажирський «Боїнг» займав смугу, над Одесою кружляв транспортний Ан-12БП. Приблизно о 17 годині Антонов здійснив успішну посадку в Одесі.

Тим часом евакуйовані пасажири продовжують зазнавати труднощів.

«Призначено рейс був ще на 14:40. Вирушили із запізненням. Під час руху по смузі літак різко загальмував, так що сумки попадали. Нас зняли, літак залили піною. До сих пір нас тримають тут (в аеропорту, - Ред.). Повідомили, що полетимо ми в Дубай тоді, коли це зручно авіакомпанії, коли саме, - невідомо! Обіцяли підігнати автобус до готелю для іногородніх, його досі немає. Я лечу з дітьми, зараз повинен їм пояснити, що вони не будуть їсти і спати, невідомо скільки. Ставлення нехлюйське», - нарікає один з пасажирів Валерій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: