На Одещині поліцейські жорстоко побили чоловіка

На Одещині поліцейські жорстоко побили чоловіка

Чоловік, що опинився на лікарняному ліжку, підозрює правоохоронців у спробі пограбування

В Одеській області госпіталізували 40-річного чоловіка, котрого раптово побили двоє чоловіків, які виявилися поліцейськими.

Це сталося, коли в машині, котрою їхав потерпілий, закінчилося пальне і водій пішов по бензин, а пасажир вийшов покурити.

Правоохоронці кажуть, чоловік був п'яним за кермом. Та медики провели аналіз і стверджують, що побитий був абсолютно тверезим. А сам постраждалий заявляє, що взагалі не керував.

«Поклали на землю, почали бити ногами, куди тільки можна. Один вирішив мене, мов хробака, роздушити – просто став ногою мені на голову і почав топтатися, танцювати на голові. У мене щось луснуло там і я втратив свідомість», - розповів Сергій Граждан.

Його дружина та друзі, які вискочили з авто на галас, побачили, що Сергія б’ють двоє чоловіків у темному одязі – і про те, що перед ними поліцейські, могли подумати в останню чергу.

«Цей Бабаєв дістає пістолет і направляє просто на мою дружину та кричить, що я зараз усіх почну стріляти», - каже свідок Олександр Мирза. 

Друзі Сергія викликали швидку та поліцію, медики забрали непритомного потерпілого до лікарні.

«Доправлений у вкрай важкому стані, закрита черепно-мозкова травма, дав нам зупинку дихання… Вдалося стабілізувати», - розповів керівник Ананьївської ЦРЛ В’ячеслав Глізнуца.

Аналіз крові, який зробили і копам, і потерпілому показав, що всі чоловіки буди тверезі.

Наступного дня Сергію стало гірше, тому медики вирішили перевезти його до обласної лікарні. Проте швидку з потерпілим поліцейські випускати не захотіли.

«Кажуть, не їдьте нікуди, бо будуть ще якісь слідчі заходи», - розповіла дружина потерпілого Олеся Граждан.

«Дві години машину не випускали, блокували двоє поліцейських – поки не візьмуть кров, ніхто нікуди не поїде. Всі прийшли, кажуть: уже двічі брали кров», - каже фельдшер Анатолій Лєсота.

В обласній лікарні Сергія одразу прооперували, бо виявилося, що під час побиття йому пошкодили нирку.

«Тупа травма поперекової ділянки, розрив нижнього полюсу лівої нирки. Прооперували, зберегли нирку», - пояснив завідувач відділенням урології Одеської обласної клінічної лікарні Іван Пустовойт.

Тим часом у поліції про факт затримки швидкої дізналися від журналістів.

«Ми обов’язково за цим фактом проведемо службове розслідування», - пообіцяв начальник Ананьївського райвідділку Національної поліції Сергій Гавура.

При цьому відносно потерпілого Сергія відкрили дві кримінальні справи - за нанесення легких тілесних ушкоджень і за насильство проти співробітників поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: