Одеситів запрошують на безкоштовний тренінг з безпеки дітей в Інтернеті

Одеситів запрошують на безкоштовний тренінг з безпеки дітей в Інтернеті

У місті пройде тренінг «Дитина онлайн: від загроз до можливостей». Запрошуються викладачі шкіл, коледжів, молодіжні працівники, представники організацій, що працюють з молоддю

25 жовтня 2018 року в Одесі відбудеться одноденний тренінг «Дитина онлайн: від загроз до можливостей». Аналогічні тренінги проводяться в Києві і Дніпрі. 

Про це інформує прес-служба Одеської міської ради, повідомляє «Главком».
 
Тренінги організовує Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва «Альтернатива-В» з метою поліпшення компетентності учасників у сфері формування безпечної поведінки дітей та молоді в Інтернеті. 
 
Під час тренінгу будуть проаналізовані наявні принципи формування безпечної поведінки дітей та молоді в Інтернеті і можливості їх використання в повсякденній професійній діяльності. 

Учасників ознайомлять зі значущими подіями і міжнародними документами щодо становлення прав людини онлайн і захисту дітей та молоді під час користування Інтернетом. Учасникам буде запропоновано досліджувати проблеми мови ненависті та кібербулінгу і зробити посильний внесок у їх рішення. 

До участі у тренінгу запрошуються: вчителі загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, молодіжні працівники, представники державних органів і громадських організацій, що працюють з молоддю.

Тренінг буде проходити з 9:30 до 17:00. Участь у тренінгу є безкоштовною. Транспортні витрати не покриваються організаторами. 
 
Для участі в тренінгу необхідно до 24 жовтня 2018 року заповнити реєстраційну форму https://goo.gl/forms/K9D1O86eX2KP4Tcz2 . Результати відбору та місце проведення тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: