Одеська область потрапила в ТОП-5 регіонів країни за обсягом залучених капітальних інвестицій

Одеська область потрапила в ТОП-5 регіонів країни за обсягом залучених капітальних інвестицій

Найбільші обсяги капітальних інвестицій освоєні у транспорті, складському господарстві, поштовій, кур’єрській діяльності

Одеська область посіла 5 місце серед регіонів країни за показником залучених капітальних інвестицій у минулому році. Частка регіону у загальному обсязі залучених інвестицій по Україні зросла на 0,2 відсоткових пункти та склала 4,8%. Відтак, у 2017-ому підприємства та організації Одеської області освоїли 20 мільярдів 22,7 мільйонів гривень капітальних інвестицій.

Про це заявив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов, повідомляє «Главком».

«Позицію лідера за цим показником у регіоні отримав Лиманський район. За минулий рік сюди були залучені 1 мільярд 776 мільйонів гривень капітальних інвестицій. На другому місці — Овідіопольский район із показником в майже 796 мільйонів гривень. На третьому — Біляївський район — залучені капітальні інвестиції за рік склали 523 мільйони гривень», — наголосив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов.

За словами Дмитра Радулова, найбільші обсяги капітальних інвестицій освоєні у транспорті, складському господарстві, поштовій, кур’єрській діяльності (20,1%); державному управлінні й обороні; обов’язковому соціальному страхуванні (18,3%); сільському, лісовому та рибному господарстві (15,1%); промисловості (13,0%) та будівництві (11,6%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: