Одеські п'ятірнята отримали великодні подарунки

Одеські п'ятірнята отримали великодні подарунки

Маленьке свято у великій родині

Напередодні великодніх свят в гості до одеських п`ятірнят приїхала директор департаменту праці та соціальної політики Олена Китайська, яка привезла подарунки малюкам та їхній мамі Оксані Кобелецькій. 

Для підтримки багатодітної родини в рамках міської програми передбачено виділення матеріальної допомоги.

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з підпунктом 6.6 пункту 6 додатка 2 до Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення міста Одеси на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2742-VIІ, враховуючи скрутне матеріальне становище сім’ї гр. Кобелецької О.В., на підставі її заяви: 

1. Надати допомогу багатодітній родині гр. Кобелецької Оксани Вадимівни на загальну суму 110 000 (сто десять тисяч) грн. 

2. Департаменту фінансів Одеської міської ради перерахувати 110 000 (сто десять тисяч) грн за рахунок коштів, що передбачені в кошторисі департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради за кодом видатків 0813242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення», на особовий рахунок № 35317068054595 ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код ЄДРПОУ 36290160 департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради. 

3. Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради після надходження коштів, зазначених у пункті 2 цього розпорядження, виплатити відповідну адресну грошову допомогу шляхом перерахування коштів на рахунок заявниці, відкритий у відділенні банку. 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови – директора департаменту фінансів Бедрегу С.М. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: