Останній дзвоник пролунав у Військово-морському ліцеї: фоторепортаж з Одеси

Останній дзвоник пролунав у Військово-морському ліцеї: фоторепортаж з Одеси

Більша половина випускників висловила бажання продовжити навчання в Інституті Військово-морських сил

Сьогодні, 2 червня, у Військово-морському ліцеї в Одесі проведено урочисту церемонію «останнього дзвоника». Півсотні випускників отримали атестати про повну середню освіту та нагрудні знаки ліцеїстів, інформує прес-центр командування Військово-морських сил Збройних сил України.

Знакову у їхньому житті подію разом з ліцеїстами відзначили представники командування Військово-морських сил Збройних сил України, ветерани, волонтери, священнослужителі, батьки й рідні.

«Я щиро вдячний кожному з вас за свідомий вибір справжніх чоловіків і патріотів, – захищати Батьківщину, - звернувся до ліцеїстів командувач Військово-морських сил ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко. - Упевнений, що патріотизм, віра в свій народ, отримані в ліцеї якісні знання та підготовка у подальшому стануть для вас надійним підґрунтям та орієнтиром».

Командувач подякував батькам ліцеїстів за те, що вони довірили Військово-морським силам найдорожче – своїх дітей. Віце-адмірал Воронченко побажав усім міцного флотського здоров’я, щастя і добробуту, непохитної віри в нашу Перемогу.

Схиливши голови присутні вшанували загиблих захисників України хвилиною мовчання.

Від офіцерського складу та працівників ліцею випускникам було вручено Материнський оберіг, кращих ліцеїстів нагородили почесними грамотами. Право здійснити «останній дзвінок» надалося ліцеїсту Вадиму Ліподату і маленькій Емілії.

Варто зазначити, що більша половина випускників висловила бажання продовжити навчання в Інституті Військово-морських сил Національного університету «Одеська морська академія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: