Рух транспорту частково перекриють для ремонту теплотрас на Ланжеронівській і Рішельєвській

Рух транспорту частково перекриють для ремонту теплотрас на Ланжеронівській і Рішельєвській

З 11 липня на вул. Ланжеронівській буде частково перекрито рух транспорту у зв'язку з виконанням масштабних робіт із заміни теплотрас

В Одесі тривають планові масштабні роботи із заміни аварійних теплотрас. Заміна трубопроводів передусім проводиться на ділянках, де найчастіше за останній час фіксувалися прориви і аварії. 

КП «Теплопостачання міста Одеси» планує в кінці липня 2018 року розпочати виконання робіт із заміни аварійних ділянок теплотрас на вул. Ланжеронівській і вул. Катерининській. 

На період проведення капремонту буде частково тимчасово перекрито рух: 

  • з 08:00 11 липня до 20:00 27 серпня 2018 року на вулиці Ланжеронівській на ділянці між вулицями Гаванною і Катерининською; 

  • з 08:00 28 серпня до 20:00 10 жовтня 2018 року на вулиці Катерининській на ділянці між вулицями Ланжеронівською і Катерининською. 

Зазначена ділянка теплової мережі забезпечує теплопостачання 29-ти житлових будинків, гімназії № 2, Палацу дітей та молоді, середньої спеціальної музичної школи-інтернату ім. П.С.Столярського, спортивної школи і двох дитячих садків № 29 і № 37. 

Ця тепломережа знаходиться в експлуатації з 1955 року. Загальна протяжність ділянки теплової мережі у двотрубному вимірі складає 947 метрів. 

За період з 2014 року на цьому відрізку тепломережі були усунені 13 пошкоджень. 

Під час капітального ремонту проектом передбачено безканальне прокладання трубопроводів з попередньо ізольованих труб у поліетиленовій оболонці для підземного прокладання із системою сигналізації витоків. 

Крім того, заплановано виконання робіт з капітального ремонту теплових камер, перенесення (демонтаж наявної та обладнання нової ТК1909 на 16 метрів убік Воронцовського провулка), а також прокладання тепломережі 2Ø89-62 м для підключення до теплової мережі будівлі у Воронцовському провулку, 10 та прокладання теплової мережі 2Ø108-131 м для підключення житлових будинків на пл. Катерининській, № 4 та № 8 з обладнанням УТ1 і УТ2. 

Після завершенні цих робіт буде відновлено асфальтобетонне покриття тротуарів, дорожнє покриття на всю ширину проїжджої частини дороги відповідно до Правил благоустрою території міста Одеси та покриття площі з гранітної бруківки в місці проведення робіт. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: