В елітному районі Одеси ходить самотнє левеня (відео)

В елітному районі Одеси ходить самотнє левеня (відео)

В елітному районі Одеси, в курортній Аркадії, кілька днів поспіль місцеві жителі і просто перехожі могли спостерігати незвичну картину. По алеях неподалік від величезного житлового комплексу - висоток «Перлина» - абсолютно вільно прогулювалося маленьке левеня. При цьому малюк був один, його господарів поруч не було, пишуть «Факти».

«А ще було помітно, що левеня розгублене і налякане», - стверджують очевидці.

Журналіст видання поїхав до місця, де бачили левеня, і через кілька годин пошуків знайшов левеня. Воно бігало серед дерев, неподалік від житлового комплексу. Здалеку левеня було схоже на велику кішку - не «олюднену», а, скоріше, дику. При найменшому наближенні до нього маленький хижак відразу ж зривався з місця і в підсумку зник з поля зору.

Деякі місцеві жителі стверджують, що нібито левеня разом зі своїми господарями проживає в одній з квартир багатоповерхівки. Інші опитані переконані: хижак «втік подихати повітрям». Є й такі, хто вважає, що «нещасну тварину просто вигнали», мовляв «вже награлися».

Як би там не було, про подальшу долю левеняти поки не відомо. Як залишається загадкою і те, яким чином малюк опинився на вулиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: