В Одесі горів зоопарк

В Одесі горів зоопарк
Причини пожежі невідомі
Фото з відкритих джерел

Пожежники врятували двох тварин

Сьогодні, 27 грудня, в Одесі по вулиці Новощепний ряд на території Одеського зоологічного парку горіла будівля. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуації в Одеській області.

Повідомляється, що о 14:21 пожежу було локалізовано, а о 14:30 ліквідовано. Зазначається, що пожежники врятували двох тварин. Загиблих та постраждалих немає.

«Причина пожежі встановлюється. До гасіння пожежі залучалось 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 28 чоловік особового складу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 грудня в Одесі на Миколаївській дорозі горіла будівля, в якій знаходяться відділення «Нової пошти», шиномонтаж та меблевий склад. Пожежа розпочалася в приміщенні будівлі, в якому збирали меблі. Внаслідок пожежі сталося обвалення стелі будівлі.

Також в Одесі ввечері, 13 листопада, сталася пожежа в шахті електрокабелів 17-поверхового житлового будинку, в результаті постраждали кілька людей. Чотирьох мешканців будинку, у тому числі двох дітей, госпіталізували з підозрою на отруєння чадним газом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: