ДТП на трасі Київ-Одеса: чотирьох пасажирів автобуса деблокували рятувальники

ДТП на трасі Київ-Одеса: чотирьох пасажирів автобуса деблокували рятувальники
За допомогою спеціального механічного інструменту рятувальники провели деблокування потерпілих у ДТП
Фото: ДСНС

Маршрутний автобус Mercedes зіштовхнувся з вантажним автомобілем DAF

На місці ДТП на трасі Київ-Одеса біля Білоцерківського КП за участі маршрутного автобуса і вантажівки працювали рятувальники. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

«27 грудня о 05:35 на пульт зв’язку Аварійно-рятувального загону спеціального призначення надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса 79 км біля Білоцерківського КП… По приїзду рятувальників до місця ДТП стало відомо, що маршрутний автобус Mercedes, який слідував в напрямку Балта-Київ, зіштовхнувся з вантажним автомобілем DAF. Внаслідок ДТП травми різного ступеню отримали дев’ять чоловік, чотири пасажира опинились заблокованими в автівці», - йдеться в повідомленні.

За допомогою спеціального механічного інструменту рятувальники провели деблокування потерпілих та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Сім потерпілих госпіталізовані до місцевої лікарні. 

Як повідомлялося, сьогодні вранці на Київщині сталися дві ДТП за участі маршрутних автобусів і вантажівок. Одна ДТП сталася в Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам’янка, друга - поблизу Білої Церкви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: