В Одесі відбудеться І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

В Одесі відбудеться І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

42 одеських педагоги зареєструвалися для участі у першому (зональному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

З 16 по 20 листопада 2020 року відбудеться перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».

Для участі у ньому зареєструвалися 42 педагогічних працівника закладів освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси в таких номінаціях: 

  • «Керівник закладу освіти» (4 особи), 
  • «Математика» (13 осіб), 
  • «Трудове навчання» (3 особи), 
  • «Українська мова та література» (22 особи).   

За результатами першого (зонального) туру конкурсу відповідно до рішення журі, педагогічний працівник, який посів І місце, нагороджується Дипломом переможця. За 2 та 3 місця учасники отримують Диплом лауреата. Можуть також вручатися цінні подарунки від спонсорів.

Три конкурсні випробування першого туру проходитимуть дистанційно. Одне із завдань – вміння організовувати освітній процес у дистанційному форматі.

Фінал конкурсу заплановано на квітень 2021 року. У кожній номінації змагатимуться 25 вчителів з усіх областей України.

Одеські педагоги щорічно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Учитель року» та  отримують високі нагороди. Детальніше за посиланням: «Одеські вчителі – переможці ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»«Вчителька Одеської СШ №10 перемогла у ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: