В Одеській області триває підготовка до матчу за Суперкубок України

В Одеській області триває підготовка до матчу за Суперкубок України

Вже традиційно Суперкубок України проведуть в Одеському регіоні

21 липня в Одеському регіоні відбудеться футбольний турнір Суперкубок України. За перемогу змагатимуться команди «Динамо» та «Шахтар». Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов зустрівся з представниками української Прем'єр-ліги, аби обговорити підготовку до матчу та організацію заходів безпеки.

«Вже традиційно Суперкубок України проведуть в Одеському регіоні. Хочу запевнити, що ми надамо усіляку підтримку, як під час підготовки, так і під час проведення матчу. Це стосується, зокрема, заходів безпеки — ми вже розглядали це питання на нарадах із правоохоронними органами. Мені випала честь очолити Федерацію футболу Одеської області, і це є додатковий стимул, аби Суперкубок пройшов на високому рівні», — зазначив Максим Степанов.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов зустрівся з представниками української Прем'єр-лігиГолова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов зустрівся з представниками української Прем'єр-ліги

У свою чергу, президент Прем'єр-ліги України Томас Грімм подякував за підтримку і зазначив, що УПЛ і надалі планує проводити такі футбольні турніри в Одеській області.

«У багатьох моментах ми покладаємося на вашу підтримку, адже питання безпеки є надважливим для всіх. Ми вдячні за порозуміння та співробітництво», — підкреслив Томас Грімм.

Зазначимо, напередодні матчу за Суперкубок в Одесі планується проведення тематичного забігу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: