Військова прокуратура обшукує одеський центр забезпечення Міноборони

Військова прокуратура обшукує  одеський центр забезпечення Міноборони

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом викрадення з військової частини понад 171 тисячі пально-мастильних матеріалів

За результатами перевірки комісії Міністерства оборони 46-го Об'єднаного центру забезпечення в Одесі, де виявили недостачу паливно-мастильних матеріалів у великих обсягах, військова прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє 25 липня міністр оборони Степан Полторак на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні у підрозділі вже відбуваються слідчі дії та тривають обшукові заходи», – пише міністр.

Він зазначає, що Міністерство оборони надає цілковите сприяння працівникам Військової прокуратури для оперативного проведення розслідування та притягнення до відповідальності винних осіб.


Як повідомлялось, 24 липня міністр оборони Степан Полторак позбавив усіх військових звань начальника 46-го Об'єднаного центру забезпечення Збройних сил в Одесі Євгена Короля через виявлені зловживання.

Міністр повідомив, що передав документи військовому прокурору особисто з проханням розпочати кримінальне провадження за фактом незадовільного ставлення до своїх службових обов'язків і за фактом збитків, завданих складу.

25 липня Військова прокуратура Південного регіону розпочала кримінальне провадження за фактом викрадення з військової частини 171 тисячі 241 кг пально-мастильних матеріалів у Одеській області.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: