Зелена мітла-2018: одесити представили свої інновації з управління багатоквартирними будинками

Зелена мітла-2018: одесити представили свої інновації з управління багатоквартирними будинками

На ярмарку «Зелена мітла-2018» експерти одеської Керуючої компанії «Суворовський» представили інноваційні підходи у ефективному управлінні багатоквартирними будинками

29 березня 2018 року в Києві відбувся ярмарок інновацій та сучасних технологій в галузі ефективного управління житловим фондом «Зелена мітла - 2018».

До участі в ярмарку були запрошені власники квартир і приватних будинків, голови ОСББ та професійні управлінці, а також обслуговуючі і будівельні компанії, які піклуються про комфорт житла і його якості.

Захід об'єднав представників майже всіх міст України. Близько сотні компаній презентували свої сучасні розробки - енергоефективне програмне забезпечення та обладнання.

В ході ярмарку відвідувачам представили виставку лідерів: управління житловим фондом (комунальної та приватної форм власності) і його обслуговування; управління комерційною нерухомістю; будівельної галузі; виробництва і дистрибуції будівельних матеріалів; енергоефективності та інноваційних технологій; фінансового супроводу та програмного забезпечення; консалтингових послуг і навчання в галузі управління нерухомістю; в сфері технологій і послуг, спрямованих на підвищення комфорту і якості житла.

Також для гостей ярмарку провели Всеукраїнський форум керівників, в якому взяли участь експерти з Одеси, що представляють керуючу компанію «Суворовський».
У презентації «Інноваційні підходи в роботі керуючої компанії» фахівці розповіли про своє бачення нової концепції роботи компанії, ідеях майбутніх розробок і ефективної системи управління багатоквартирними будинками. Детально був представлений кожен етап ефективної системи управління: оптимізація штату, формування сучасної матеріально-технічної бази, автоматизація внутрішніх процесів за рахунок впровадження CRM системи управління та прозорої системи контролю в роботі КК. Також одеські експерти відзначили, що компанія бере активну участь в обговоренні та прийнятті нових нормативно-правових актів у сфері житлово-комунального господарства.

Учасники форуму розширили свої теоретичні знання, обмінялися досвідом з колегами, відкрили нові можливості, оскільки сфера управління житловим фондом динамічно розвивається, виводячи на ринок нові продукти і технології, що сприяють підвищенню якості послуг з управління житловим фондом в цілому і комфорту безпосередньо в будинках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: