Гламурна донька агробарона проголосила себе захисницею усіх доярок. Фотогалерея

Гламурна донька агробарона проголосила себе захисницею усіх доярок. Фотогалерея
Світська левиця Ірина Паламар проголосила себе захисницею усіх доярок України

Світська левиця Ірина Паламар: захисниця доярок, радниця міністра і донька голови колгоспу

36-річна Ірина Паламар очолила Асоціацію тваринників України і тепер усі події на ринку продовольства ця організація пов’язує виключно зі своєю керівницею. Наприклад, учора  ЗМІ повідомили, що «завдяки активним діям Ірини Паламар рішення про нові вимоги щодо якості молока, за якими селянське молоко підпадало б під заборону, відтерміновано». Перед тим, у суботу, 21 липня, та сама Ірина Паламар вирішила «розібратися в ситуації та допомогти чесним виробникам» - компанії, що випускає питну воду та дитяче харчування, що зазнала рейдерського захоплення.

Хто ж вона, ця нова зірка сільського господарства – чарівна фея, яка поспішає на допомогу аграріям?

Ірина Парамар позиціонує себе засновником та головою Асоціації тваринників України, автором національних проектів з розвитку всеукраїнських, тваринницьких комплексів - професіоналом із 14-річним професійним досвідом в галузі тваринництва та розвитку аграрного ринку України.

Ірина, дійсно, може похвалитися стрімким кар’єрним злетом. Після закінчення у 2004 році Вінницького аграрного університету вона одразу починає працювати провідним спеціалістом із земельних операцій інвестиційної компанії «Хорус». Вже в наступному році стає власницею агентства нерухомості. Щоправда, хазяйнувала молода жінка там лише два роки, після чого повернулася до сільського бізнесу. Впродовж семи років була директором зі стратегічного планування групи компаній «АгроВет Атлантик», а з 2015-го стала однією зі співвласників цієї фірми. Крім того, у 2012-му заснувала Школу птахівництва в Султанаті Оман. Крім того, за даними системи Youcontrol, повна тезка Ірини є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Ойл Амерікан груп» (серед видів діяльності ТОВ - виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах; допоміжна діяльність у тваринництві тощо), а також ТОВ «Інновейтів Ворлд Медіа».

Власне, 2015 рік став фартовим для Ірини: тоді вона була призначена радником міністра аграрної політики Олексія Павленка. Ба більше: у вересні минулого року точилися розмови про те, що саме її могли призначити заступником аграрного міністра з підтримки фермерства.

У чому ж секрет успішності Паламар?

По-перше, у хорошому старті. Ірина народилась у 1982 році в родині, якій не був чужим агробізнес: її батько, Паламар Олександр Степанович, очолював колгосп-мільйонер ім. Желюка (с. Тиманівка Тульчинського р-ну Вінницької обл.). Нині – керівник ТОВ «Ім. Желюка», а також виробничий кооператив «Всеукраїнський аграрний кооператив Поділля».

По-друге, у кориснимх зв’язках. Паламар – відома світська левиця. Жіноча тусується і з зірками шоу-бізнесу,  і з бізнесменами, і з політиками. До слова, вона у своїх блогах у Blogpost та Wordpress, і на офіційній, і на особистій  сторінках Facebook практично не дає фотографій з поля чи корівника. Натомість світлини там переважно постановочні із різних заходів, багато з яких світські. Називає прем’єр-міністра Володимира Гройсмана «великий реформатором» і вдячна йому за сприяння аграріям. В одному з інтерв’ю зізналася, що «хотіла б зустрітись з російським імператором Миколою II, у якого б запитала, чому він допустив розпад Великої Російської Імперії».


Наталія Сокирчук, «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: