«Діамантова ліга»-2016 завершилася фіналом у Брюсселі

 «Діамантова ліга»-2016 завершилася фіналом у Брюсселі

9 вересня Брюссель приймав другий фінал «Діамантової ліги», який і став заключним стартом сезону найпрестижнішої комерційної серії легкоатлетичних змагань.

У секторі для стрибків у висоту Андрій Проценко  з результатом 2,29 м став четвертим. Богдан Бондаренко  почав виступи з вдалого стрибка на 2,20 м, потім переніс висоту на 2,26, але з першої спроби подолати їх йому не вдалося. Дві наступні спроби Бондаренко виконав на 2,29, проте планка знову не встояла. Нагадаємо, що перед Олімпійськими іграми у Ріо-де-Жанейро Богдан захворів і виступав там після курсу антибіотиків, та все ж зумів виграти бронзову медаль. Починаючи з того турніру і на всіх подальших, він виступав, борячись з хворобами і їхніми наслідками.

А переміг у секторі для стрибків у висоту і виграв «діамантові перегони» американець Ерік Кінард.

Ольга Земляк  була шостою з бігу на 400 метрів (51,44 с). Швидше українки не пробігла жодна з європейок.

Анна Тітімець  фінішувала восьмою з бігу на 400 метрів з бар’єрами (55,92 с). Тамара Твердоступ  у якості пейсмейкера привела до рекорду змагань з бігу на 5000 метрів ефіопку Алмаз Яйяну (14.18,89 хв).

Стрибки у висоту серед жінок до програми «діамантових перегонів» не входили. Але вболівати нам було за кого. Юлія Левченко  з першої спроби подолала 1,90 м і стала п’ятою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: