Де дивитися матч Ліги чемпіонів «Ювентус» – «Порту»

Де дивитися матч Ліги чемпіонів «Ювентус» – «Порту»
«Ювентусу» у матчі-відповіді доведеться відіграватися
фото з вільних джерел

В першій грі перемогу здобув португальський клуб

У вівторок, 9 березня, визначаться перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів. Найбільша інтрига зберігається в протистоянні між чемпіонами Італії та Португалії. «Ювентус» єдиний на цій стадії, хто в першому матчі зазнав поразки в гостьовій зустрічі. «Порту» виграв – 2:1, проте ця перевага досить хитка. Тим більше, що туринці на власному полі практично не програють і забивають більше двох голів за гру. У «драконів», в свою чергу, дуже непогані показники в зустрічах на чужих полях – всього дві поразки в сезоні.

Головний тренер «Старої Синьори» Андреа Пірло вважає, що матч з «Порту» буде визначальним для його команди.

«Ми в повній мірі розуміємо відповідальність ігор в Лізі чемпіонів. У цих матчів зовсім інша енергетика, але ставитися до них треба належним чином, - приводить слова Пірло сайт УЕФА. – Рахунок залишає інтригу відкритою. Треба зіграти з головою, щоб завершити матч з тим результатом, що виведе в наступний раунд. Завтра буде визначальна для нас гра в Лізі чемпіонів. Повинні грамотно зіграти з точки зору техніки, оскільки нам буде протистояти суперник, який щільно захищається».

За прямою трансляцією зустрічі з Турина, який розпочнеться о 22:00 за київським часом, можна буде подивитися на медіасервісі MEGOGO та каналі «Футбол 1».

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: