Матерацці нарешті розповів, чим спровокував Зідана на бійку в фіналі чемпіонату світу

Матерацці нарешті розповів, чим спровокував Зідана на бійку в фіналі чемпіонату світу
За сестру Зінедін Зідан відповів Марко Матерацці блискавично
Фото - FIFA.com

Італієць знав, чим зачепити легендарного француза

Екс-оборонець національної збірної Італії Марко Матерацці згадав епізод з капітаном французької збірної Зінедіном Зіданом у фінальному матчі чемпіонату світу 2006 року.

«Удар Зідана? Я не очікував цього. Мені пощастило, що цей епізод застав мене зненацька, тому що якби я очікував чогось подібного і готувався б до цього, то, впевнений, в результаті вилучили б нас обох.

Ми кілька разів стикалися в штрафному майданчику. Він забив гол у першому таймі і тренер Марчелло Ліппі попросив мене опікати його. Після першої нашої сутички я попросив вибачення, але він погано відреагував.

Після нашої третьої сутички я розсердився, а він сказав, що після матчу віддасть мені свою футболку. Я відповів, що ліпше нехай віддасть свою сестру, а не футболку», - розповів Марко Матерацці.

zidan_sestraЛіла Зідан - єдина сестра Зінедіна

Нагадаємо, що ігровий час фіналу чемпіонату світу-2006 Італія - Франція завершився 1:1. Інцидент між Зіданом і матерацці, який завершився вилученням Зінедіна, стався в екстра-таймі. В серії пенальті Італія перемогла і стала чотириразовою чемпіонкою світу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: