Президент «Десни», якого підозрюють у вбивстві, залишив свою посаду

Президент «Десни», якого підозрюють у вбивстві, залишив свою посаду

Олексій Чеботарьов, який наразі перебуває за межами України, виступив із зверненням

Президента ФК «Десна» Олексій Чеботарьов звернувся до футбольної громадськості з офіційною заявою.

На початку свого звернення він подякував всім за підтримку, яку надали чернігівському клубу.

«Це стало ще більшою мотивацією інвестувати у футбольний клуб «Десна», ще активніше брати участь у розвитку дитячо-юнацького футболу в області й таки довести, що Чернігів заслуговує бути представленим в УПЛ.

Наш колектив продовжує покращувати спортивно-тренувальну базу клубу, реконструювати стадіон, розвивати дитячо-юнацьку школу і зміцнювати нашу першу команду сильними футболістами. Ми знову ставимо перед командою задачу – вихід до Прем’єр-ліги.

Керівництво клубу робить все можливе, щоб «великий футбол» прийшов до Чернігова, і щоб вперше в історії чернігівський клуб грав у вищій лізі нашої країни і домігся права представляти Україну на міжнародній арені, в єврокубках.

В даний час, з певних причин, я проживаю за межами рідної країни. Щодо мене в Україні, з метою обмеження мого бізнесу, а, можливо, і його захоплення, деякими псевдопатріотичними силами сфальсифіковано кримінальну справу. Мене підозрюють в участі в злочинах, до яких я не маю жодного відношення. У зв’язку з цим я вважаю, що поки я не повернуся до України і не буду повністю виправданий перед громадянами України, мені неправильно перебувати на посаді президента клубу. Тому я прийняв рішення піти з поста президента ФК «Десна», - йдеться у заяві.

Чеботарьов запевнив усіх уболівальників, що адміністративна команда не залишає клуб і буде всіма силами допомагати новому керівництву клубу.

Зауважимо, що Чеботарьов знаходиться у розшуку за підозрою у навмисному вбивстві та переховується у Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: