«Пусть он др...т, как он хочет». Фанати «Зеніта» поглумилися над відрахованим через соромітське відео капітаном

«Пусть он др...т, как он хочет». Фанати «Зеніта» поглумилися над відрахованим через соромітське відео капітаном
Росіяни обурені, що Артем Дзюба мастурбував тією рукою, якою віддавав честь
Світлина - Спорт день за днем

Відрахування Артема Дзюби не викликало в прихильників пітерського клубу ані крихти співчуття

Відео, на якому капітан пітерського «Зеніта» і футбольної збірної Росії мастурбує вдома на камеру, затьмарило в сусідній державі навіть події в Нагірному Карабаху та стало об’єктом дискусії в підсумковій програмі пропагандистки Ольги Скабєєвої.

І хоч так звана ведуча, проаналізувавши відео, повідомила, що Дзюба «тримав руку правильно», на рішення керівництва «Зетіту» і тренера збірної РФ Станіслава Черчесова це не вплинуло – за аморальну поведінку Артем виключений зі збірної і позбавлений пов’язки в «Зеніті».

Не стали співчувати капітанові й фанати пітерського клубу. Під час останнього матчу вони заспівали дослівно наступне:

«Оле-ола, история проста:
Пусть он дрочит, как он хочет,
Только в форме Спартака»

Треба сказати, що в середовищі ультрас Дзюба ніколи не користувався повагою з огляду на те, що будучи вихованцем і гравцем «Спартака» з 2006-го по 2015 роки, він перейшов у лігво найлютішого ворога москвичів – «Зеніта». Причому пітерців він налаштував проти себе ледь не з першого дня появи, коли брутально відмовив у спільному фото під час презентації маленькому вболівальнику.

Та й загалом поведінка Дзюби завжди виглядала дивною. Раніше Артем викликав ажіотаж, коли його зняли при симуляції сексу з товаришем по команді Сердаром Азмуном. В одних штанах він схопив іранця за шию і прилаштувався ззаду. Також не прикрашають Дзюбу історії про уявну крадіжку гаманця в іншого одіозного футболіста Владіміра Бистрова, конфлікт з нинішнім тренером збірної Італії, а тодішнім наставником «Зеніта» Роберто Манчіні, через який Артем був відправлений в оренду в тульський «Арсенал», зневажливе висловлювання «трєнєрішка» на адресу іспанського спеціаліста Унаї Емері й ручну імітацію вусів тренера збірної РФ Черчесова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: