НСК «Олімпійський» став домашньою ареною «Шахтаря». Ультрас «Динамо» розкритикували Суркіса

НСК «Олімпійський» став домашньою ареною «Шахтаря». Ультрас «Динамо» розкритикували Суркіса
Ультрас «Динамо» з банером «Вам тут не раді», адресований донецькій команді
Telegram Ультрас Динамо

Ультрас не бажають бачити прямих конкурентів на НСК «Олімпійський»

Ультрас «Динамо» негативно відреагували на інформацію про те, що «Шахтар» проводитиме свої домашні матчі на НСК "Олімпійський" найближчі три роки.

«Пустивши ворога до хати, готуйся все йому віддати». Саме з таким текстом з'явився банер на нашому секторі після того, як «Шахтар» зіграв свій перший єврокубковий матч у Києві на НСК «Олімпійський». Але тоді Ігор Суркіс з гордістю дозволяв грати донецькій/львівський/харківській команді на стадіоні та закликав усіх киян їх підтримати, розповідаючи, що має ексклюзивні умови та без його великодушної згоди жоден клуб, окрім «Динамо», грати там не буде.

Вже більш, ніж зрозуміло, що цей сезон НСК «Олімпійський» буде домашньою ареною не тільки для нашого «Динамо», але й для «Шахтаря», а переїзд офісу останніх у Київ та майбутнє відкриття тут же магазину вказує на довготривалість такого сусідства. Ми давно й чітко показали свою позицію та висловили своє невдоволення таким станом речей на матчі кротів з «Ліоном» у Києві, розмістивши на центральному секторі банер з текстом: «Вам тут не раді».

Але ми вкотре бачимо, що клубом керують «професіонали», котрі спочатку запрошують ворога, а потім дивуються, що він все забрав. Ми ні в якому разі не кажемо, що НСК «Олімпійський» - це власність київського «Динамо», ми прекрасно усвідомлюємо, що це державний об’єкт, але сама ситуація доводить в черговий раз, що слова та дії братів Суркісів не варті навіть ламаного гроша», - йдеться у зверненні ультрас.

Додамо, що останні сезони «Шахтар» базувався у Харкові і виступав на ОСК «Металіст».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: