Сьогодні Ангела Меркель може дозволити відновити матчі німецької Бундесліги

Сьогодні Ангела Меркель може дозволити відновити матчі німецької Бундесліги
До паузи лідер у німецькій Бундеслізі був звичний - мюнхенська «Баварія»
Фото - Bavarian Football Works

Орієнтовних дати рестарту наразі дві

Рестарт німецької футбольної Бундесліги планують на 15-те чи 21 травня, хоча попередньою датою відновлення сезону було 9 травня.

Федеральний уряд Німеччини передбачає, щоб всі школярі по всій країні повернуться в класи поетапно до літніх канікул із суворими інструкціями щодо забезпечення безпеки дітей.

Також уряд повинен схвалити повернення професійних футбольних ігор в Бундеслізі і другій Бундеслізі, яким передуватиме двотижневий карантинний захід, можливо, тренувальний збір.

Очікувана дата початку ігор, які будуть відбуватися без глядачів, 15-те або 21 травня, хоча точна дата залишається відкритою.

Офіційно про продовження сезону буде оголошено сьогодні, 6 травня, в ході відеоконференції з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Чемпіонат Німеччини було призупинено в березні через пандемію Covid-19. Аналогічні заходи були прийняті практично у всіх країнах в світі. Єдиним місцем в Європі, де продовжують відбуватися матчі елітної ліги, залишається Білорусь.

Наразі в Німеччині зареєстровано понад 167 тисяч випадків зараження коронавірусом. Померло станом на ранок 6 травня 6 993 людини. Вилікувалося понад 129 тисяч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: