Команда Колеснікова за сумнівних обставин вийшла у півфінал Континентального кубка (відео)

Команда Колеснікова за сумнівних обставин вийшла у півфінал Континентального кубка (відео)
У Броварах були створені всі умови, щоб переможного поступу «Донбасу» не зупинив ніхто
УХЛ

Долю вирішального матчу другого раунду Континентального кубка IIHF вирішив епізод, який схожий на суддівський ляп

Минулого тижня донецький «Донбас», який є переможцем організованого Борисом Колесніковим турніру, котрий іменується Українською хокейною лігою, вийшов у півфінальний раунд Континентального кубка IIHF.

На льоду броварського спорткомплексу «Термінал» донеччани перемогли 7:0 белградську «Црвену Звезду» і 7:1 – румунський «Брашов».

Долю єдиної путівки у наступний раунд вирішувала зустріч «Донбасу» з іншою командою, яка перемогла в перших двох турах – латвійським «Моґо» з Риги.

Ігровий час цієї зустрічі завершився нічиєю 2:2, а отже долю двобою вирішувала серія буллітів. По три перших кидки команди не реалізували. Четвертим обіграти воротаря Степана Горячевскіх спробував Рудольфс Масловскіс. І обіграв. Як свідчить по кадровий повтор, шайба після кидка нападника «Моґо» вочевидь влучила у внутрішню поперечину і, відбившись від неї, вилетіла з воріт. Проте арбітри цього не помітили. Чи не захотіли помітити.

Як наслідок, донеччанин Олександр Васильєв, який взявся виконувати булліт четвертим, закинув, а Едґарс Курміс переграти Горячевскіх не зумів.

Так «Донбас» вийшов у півфінал. У Польщі команда Бориса Колеснікова зустрінеться з польською «Краковією», казахстанським «Бейбарисом» і білоруським «Неманом». Матчі відбудуться 15- 17 листопада в Кракові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: