Іван Вербицький Спортивний журналіст

Чому я не граю в український хокей

Борис Колесніков

Чужинський турнір на українській території не повинен висвітлюватися в українських ЗМІ

Хочу зняти певні питання, бо останнім часом мав пропозиції про медіа-співпрацю від так званої Української хокейної ліги, а також чув зауваження, мовляв, чому кажеш, що любиш хокей, а не висвітлюєш внутрішнього чемпіонату з цього виду спорту.

Тезово.

1. За інформацією, якою поділився Sergiy Suprun, в шести командах УХЛ грає відразу 42 легіонери із країни-агресора: 15 – за «Кременчук», 11 – за «Херсон», 9 – за «Крижаних вовків», 7 – за «Донбас». Що важливо. Кошти на фінансування херсонської команди виділяються з облдержадміністрації. Ініціатор – одіозний Мангер.

2. Так звана УХЛ з ініціативи Боріса Вікторовіча Колєснікова обмежила учасників віковим цензом – 26 років. Це – позбавлення людей права на професію. З одного боку. Натомість замість досвідчених наших гравців ящиками завозять московитську непотріб, а частині ще й дають громадянство, щоб вона грала за збірну України. Але то інша тема. #НеМояЗбірна буде згодом.

3. Сайт УХЛ вперто ведеться лише мовою окупанта. Що теж показово.

На мій погляд, чужинський турнір на українській території не повинен висвітлюватися в українських ЗМІ. Крапка.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: