Зі спеціальними вимогами. Угорщина першою в Європі повернула на футбольні матчі вболівальників (фото)

Зі спеціальними вимогами. Угорщина першою в Європі повернула на футбольні матчі вболівальників (фото)
Попри вимоги угорські вболівальники не сильно дотримуються заходів безпеки
Скрін-шот

Головна вимога – між людьми має бути щонайменше два порожніх місця і півтора метра дистанції

Федерація футболу Угорщини першою з європейських країн, які наважилися відновити футбольні сезони після виходу з карантину, повернула вболівальників на стадіони в матчах внутрішнього чемпіонату. Вони вже другий тур пускають частину людей на матчі.

Умови такі: між людьми має бути щонайменше два порожніх місця і півтора метра дистанції. Федерація додала ще необов’язкову вимогу-прохання продавати квитки тільки онлайн, щоб можна було легше ідентифікувати фанів, а також масковий режим.

Людей поки небагато, від 500 до 2000. Пускають переважно власників абонементів і виїзних вболівальників. Люди, втім, і там легковажать та збиваються у купки, щоб вболівати традиційно.

Наслідків поки декілька. По-перше, задоволені футболісти, бо тепер на матчі чути не тільки їхні брудні лайки. А ще угорці продали телеправа сербському телеканалу, який транслює лігу на шість балканських країн.

Цими вихідними в Угорщині грають 27-й тур. Впевнено лідирує очолюваний українським тренером Сергієм Ребровим «Ференцварош». У будапештців, за яких також виступають українці Ігор Харатін і Олександр Зубков – 60 очок. У найближчого переслідувача «Фехервара», за який грає ще один українець Іван Петряк – 54.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: