Ярмоленко: Якщо не поставили в основний склад, значить, потрібно ще більше тренуватися

Ярмоленко: Якщо не поставили в основний склад, значить, потрібно ще більше тренуватися
Андрій Ярмоленко

Гравець збірної України розповів про свій рівень гри, а також про святкування дня народження

У понеділок, 23 жовтня, один з найкращих чинних футболістів України Андрій Ярмоленко відсвяткував своє 28-е день народження.

Нинішній клуб українця дортмундська «Боруссія» привітала гравця як у всіх соціальних мережах, так і безпосередньо перед тренуванням.

Нагадаємо, що кар’єра Андрія отримала новий виток влітку 2017 року, коли Ігор Суркіс продав його саме у німецький клуб. Ярмоленко відразу ж почав показувати хороший футбол, за що отримував позитивні відгуки як від преси, так і від прихильників «чорно-жовтих».

Щоправда, в останніх іграх «Боруссія» перестала вигравати, а українець не відзначався позитивними діями, тому у матчі з «Айнтрахтом» він навіть не з’явився на полі.

Про свій рівень гри, а також про святкування дня народження і розповів атакуючий півзахисник збірної України.

Зауважимо, що Ярмоленко у своєму Twitter подякував усім за привітання:

Про відсутність на полі у крайньому матчі «Боруссії»

«Зі здоров'ям, на щастя, все нормально. Вся справа у конкуренції – вона у «Боруссії» на моїй позиції дуже висока, і тренер вибирає кращих виконавців. Якщо він мене не поставив, значить, потрібно ще більше тренуватися. Причини завжди треба шукати у собі», - розпочав Андрій.

Про власний рівень гри

«Попередні два матчі я провів трохи нижче свого рівня. Не можу сказати, що у поєдинку з тим же «Лейпцигом» грав погано, але у мене були моменти, а я їх не реалізував. Забив би – сказали б, що провів хороший матч. Але не забив, а команда програла, тому цей поєдинок, звичайно, пішов у пасив», - додав Ярмоленко.

«Потім була зустріч у Лізі чемпіонів. Начебто непогано провів перший тайм, але після перерви зіграв набагато гірше. Так що я добре розумію рішення тренера. Буду працювати та доводити, що заслуговую грати в основному складі», - зауважив він.

За словами футболіста, він поки мало читає німецькою, більшу увагу приділяє українським сайтам.

«Усі ми сильно переживаємо, що провели серію невдалих ігор. На старті чемпіонату команда перемагала, забивала по три, по п'ять м’ячів, але у підсумку втратила п'ять очок відриву у таблиці. Втім, у футболі бувають підйоми та спади. Важливо швидше здобути перемогу. Наприклад, у кубковому матчі з «Магдебургом», - зауважив він.

11_04

Про привітання із днем народження

«Вранці мене привітали мої близькі люди – це найприємніший момент. Як правило, у день народження я перебуваю десь на базі або в готелі (або гра, або заїзд), а тут поруч дружина і старший син. Хоча вітати вони мене почали ще з ночі. Як тільки він добіг кінця, так і піднесли сюрприз», - сказав він.

«Ми поки живемо у готелі. У квартиру переїдемо 1 листопада. У нас тут двокімнатний номер, і одну з кімнат прикрасили та приготували оригінальний торт. Було приємно. Мені, звичайно, сподобалося», - додав гравець «Боруссії».

За словами Ярмоленка, для нього найважливіше, коли його щиро вітають рідні та близькі люди.

«Решта не має значення. Подарунки мені не потрібні. Все, що потрібно, я і сам собі можу купити. Увага – на першому місці. Головне бути у цей день з родиною. Не завжди виходить, у мене така професія. Хоча я не скаржуся», - зауважив він.

Про перший день народження у Дортмунді

«Я вранці відвозив сім'ю в аеропорт, і був приємно здивований тим, що до мене підходили люди, говорили теплі слова та просили фото. Деякі навіть подарунки дарували! До речі, коли ми ввечері приїхали у Магдебург, у готелі мене теж вітали. Не можу точно сказати, чи були це вболівальники «Боруссії», але такої уваги я, зізнатися, не очікував», - розповів Андрій.

«Партнери підходили, бажали всього найкращого. Потім тренер на зборах теж приділив мені увагу. Але мене, знову-таки, вразив інший момент. На базу я приїхав раніше, на урок німецької, і всі люди, які там працюють, почали мене вітати. Водії, кухарі, охоронці – всі все знають», - додав футболіст.

За матеріалами «Команда №1»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: