Багато сліз та квітів. Словацька красуня Гантухова емоційно попрощалася зі спортом

Багато сліз та квітів. Словацька красуня Гантухова емоційно попрощалася зі спортом
Фото: TASR; Milan Hutera.

Даніела Гантухова провела прощальний поєдинок в Словаччині

В рамках виставкового матчу «Tennis Championship» в Братиславі екс-п'ята ракетка світу Даніела Гантухова, яка влітку оголосила про закінчення професійної кар'єри, попрощалася з тенісом.

Словачка вийшла на корт разом зі своїми друзями по туру Кім Клійстерс, Томмі Хаасом і Домініком Хрбати, а також запросила хокеїстів Томаша Сурового і Душана Пашека для матчу в міксті. В одному з розважальних номерів вечора взяла участь і сама Домініка, яка стала героїнею популярного танцювального шоу в Словаччині. Сюрприз для тенісистки підготували і організатори заходу: на корт з Гантуховою вийшов її кумир, чемпіон Олімпіади-1988 і екс-капітан збірної в Кубку Девіса Мілослав Мечірж. Гостем вечора також став президент Словаччини Андрій Кіска, який вручив Даніелі спеціальну медаль і подякував їй за всі досягнення в спорті.

«Теніс залишиться в моєму житті, але я поки не уявляю в якому статусі, - зізналася Даніела. - Зараз я просто рада, що зможу відзначити Різдво і покататися на лижах, а не їхати на наступний турнір. Зі мною сьогодні була майже вся моя сім'я, крім бабусі, яка починала зі мною цей шлях в тенісі. і я так розплакалася, тому що представила, через що їм довелося пройти і чим пожертвувати заради мене».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: