Казковий бал Серени Вільямс: фоторепортаж з весілля легендарної тенісистки

Казковий бал Серени Вільямс: фоторепортаж з весілля легендарної тенісистки
Фото: vogue.com

Багаторазова перша ракетка світу, тенісистка Серена Вільямс, в Новому Орлеані вийшла заміж за засновника розважального порталу Reddit Алексіса Оганяна

Новий Орлеан - одне з улюблених міст Оганяна, а Центр сучасного мистецтва, як місце проведення, Серена і Алексіс вибрали удвох. Дата 16 листопада - не випадковий вибір пари. Як розповідає сама тенісистка, це день народження мами її чоловіка, яка померла дев'ять років тому. «Звичайно, ми б хотіли, щоб вона була тут разом з нами, - каже Вільямс, - Такий вибір для дати весілля означає, що вона також приймає в цьому участь і ми б хотіли ще більше відчути зв'язок з нею в наш день».

Тема весільної церемонії - казка «Красуня і чудовисько», яку також запропонувала сама тенісистка. «Серена в душі - така дівчинка-дівчинка, вона любить Дісней і у неї виникла ідея провести справжній бал», - цитує організаторів «Vogue». Теніс незмінно був присутній на весіллі: столики гостей були названі в честь турнірів Великого Шолома, які вигравала Вільямс. Додамо, що наречена за день змінила три вбрання. На самій церемонії Серена була одягнена в пишну сукню від Alexander McQueen (дизайнер Сара Бартон), а наречений - в смокінг від Armani. Під час вечірки і для виконання весільного танцю Вільямс переодягалася в наряди від Versace. Дизайнер Донателла Версаче зізналася, що над створенням вечірньої сукні 1500 годин працювали п'ять швачок. Також на Серені були ювелірні прикраси від XIV Karats загальною вартістю в 3,5 мільйона доларів.

Торжество пройшло в декількох залах, а гостей, серед яких Бейонсе, Тіна Ноулз, Келлі Роуланд, Кім Кардашіан, Сиара, Єва Лонгорія, чекала різноманітна кухня (італійська, вірменська, американська, стейк-хаус) і музичні хіти від 90-х і до сучасних. Спеціальний сюрприз підготував Алексіс Оганян: за його задумом в одному із залів розмістили справжню карусель, яку показали гостям тільки далеко за північ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: