Батюшки Московської церкви літали над Миколаєвом – розганяли коронавірус (відео)

Батюшки Московської церкви літали над Миколаєвом – розганяли коронавірус (відео)

Три літака кружляли над містом 15 хвилин

У четвер, 9 квітня, священики трьох миколаївських храмів Московської церкви зробили на літаку обліт міста з іконами і молитвою про захист від коронавируса.

Вранці на територію миколаївського аероклубу «Ікар» приїхали православні священики: архімандрит Варнава, протоієрей Геннадій, протоієрей Андрій, повідомляє сайт Novosti-n.

Священники привезли з собою ікони: Казанської Божої матері, Святителя Миколая, Великомученика Цілителя Пантелеймона, Святителя Луки Кримського. Останні три ікони були з мощами.

Для здійснення обряду місцевий аероклуб надав три літаки: Як-18Т, Як-52, і навіть недавно отриманий Як-55.

Літаки злетіли рівно в 11.00 і протягом 15 хвилин облетіли Миколаїв по периметру. Під час польоту священики читали молитву. Потім літаки благополучно приземлилися.

Раніше «Главком» повідомляв, що, патріарх РПЦ Кирило на «Мерседесі» з іконою виганяв коронавірус з Москви.

Не всі представники Російської церкви підтримали такий вчинок патріарха. Російський священник, протодиякон Андрій Кураєв, розкритикував патріарха Московського і всієї Русі Кирила.

До слова, у Києво-Печерській лаврі отримала результати тестів на коронавірус, які було проведено 4 квітня 2020 року. 30 духівників із 44 отримали позитивні результати. В тому числі настоятель Києво-Печерської лаври митрополит Російської церкви Павло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: