Навколо Мелітополя риють траншеї. Люди в місто прориваються полями

Навколо Мелітополя риють траншеї. Люди в місто прориваються полями
Поліція встановила бетонні блоки та вирила траншеї, але водії хитрують та манівцями об'їжджають кордони міста 

Поліціянти нагадали про чималенькі штрафи за порушення карантину

На в'їздах до міста Мелітополя, де зафіксовано найбільшу в регіоні кількість випадків зараження Covid-19, встановили контрольно-пропускні пункти. У зв'язку з цим виїхати і в'їхати в місто можна лише за спецдозволом і через КПП. Заборона стосується не тільки водіїв легкових та вантажних автомобілів, але і велосипедистів, скутеристів, мотоциклістів і т.і. Однак, деякі спритні громадяни намагаються в'їхати у місто через поля. У поліції знайшли вихід, щоб запобігти цьому - риють навколо міста траншеї.

«РІА-Мелітополь» пише, що з боку Семенівки деякі водії хитрують, їздять по полях. На проїжджій частині стоять бетонні блоки і водії їх об'їжджають по полю.

«З одного боку на поле вже вирита траншея. Ми бачимо, що заїжджають з іншого боку. Ми будемо або блоки додатково встановлювати, або спецтехнікою рити траншеї, щоб максимально заблокувати проїзд автотранспорту», - пообіцяв начальник міського відділу поліції Володимир Бондаренко.

У свою чергу, начальник сектору групи реагування патрульної поліції Микола Гордієнко нагадав, що переїзд повз загороджувальні блоки по полях і посадках буде розцінений, як порушення карантинної зони.

«Це ст. 44 зі значком 3, яка передбачає штраф від 17 до 34 тис. грн. І всі ці нелегальні переїзди будуть припинятися протоколами. Звертаюся до мешканців міста, якщо у вас немає вагомих причин, не залишайте місто. Всіх, хто їздить манівцями, будемо притягати до адміністративної відповідальності. Штрафи немаленькі і подумайте, чи вартує ваша поїздка 17 тис. грн», - звернувся до городян Микола Гордієнко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: