Нацгвардійці на Харківщині ліквідували групу спецпризначенців (відео)

Нацгвардійці на Харківщині ліквідували групу спецпризначенців (відео)
Ще один ворожий склад з боєприпасами було знищено
скріншот з відео

Загарбники буквально злетіли у повітря

Аеророзвідка та артилерія Нацгвардії і Збройних сил при підтримці танків відправили до пекла російських спецпризначенців та склад з боєприпасами на півночі Харківської області.

Спочатку розвідники виявили місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Згодом вони зафіксували факт розвантаження артилерійських боєприпасів. Гвардійці передали координати цілі нашим артилеристам, після чого здійснили корегування вогню.

Камера БПЛА зафіксувала чудові результати акту «доброї волі» непроханих гостей. Крім того, на один ворожий склад артилерійських боєприпасів стало менше.

Нагадаємо, російські окупаційні війська продовжують ведення розвідки, не жаліючи особового складу. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 8 серпня.

Розвідувальні групи противника були виявлені та знешкоджені в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут та Яковлівка.

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Бахмут, Часів Яр, Соледар, Зайцеве, Яковлівка, Білогорівка та Бахмутське. Задіяв авіацію неподалік Бахмута, Яковлівки та Зайцевого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: