Путін цинічно зинуватив Україну у власних же злочинах (відео)

Путін цинічно зинуватив Україну у власних же злочинах (відео)
Російський диктатор вигадав чергову маячню про українців
скріншот з відео

Кремль продовжує відверто брехати на очах у світової спільноти

Президент Росії Володимир Путін, виступаючи на форумі «Російський енергетичний тиждень», заявив, що українська влада організує розправи над мирними жителями, політичні вбивства та етнічні чистки.

«Режим у Києві давно використовує терористичні методи: організовує політичні вбивства, етнічні чищення, розправи над мирними мешканцями. Потім самі в інтернет викладають, усвідомлюють, що припустилися помилки, і відразу стирають», – сказав він.

Таким чином, він хотів ще раз виправдати ракетний терор, який Росія влаштувала українцям цього тижня. Щоправда, навряд чи в нього вийшло, враховуючи, що саме Путіна пов'язують з численними політичними вбивствами у Росії та етнічними чистками.

Нагадаємо, ФСБ Росії повідомило, що в рамках розслідування вибухів на Кримському мосту затримали п'ятьох громадян Росії, трьох громадян України і Вірменії, яких підозрюють в участі в підготовці вибуху. 

ФСБ і Слідчий комітет РФ встановили, що організатором підриву на Кримському мосту «було Головне розвідувальне управління Міністерства оборони України, його керівник Кирило Буданов, співробітники і агентура», – повідомили в російській спецслужбі.

Читайте також: За що вмирають дагестанці в Україні? Велика трагедія гірського народу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: