Путініст Кіркоров злякався вигуку «Слава Україні» і відхопив прочухана в Монако (відео) 

Путініст Кіркоров злякався вигуку «Слава Україні» і відхопив прочухана в Монако (відео) 
Співак, який їздив з концертом в анексований Крим, побоюється українців навіть в Лас-Вегасі 
скріншот із відео

Кіркоров поїхав у недружні США, де ласує стейками за $100 

Російський співак і затятий фанат Путіна Філіп Кіркоров помандрував у США. Там він епічно злякався, коли йому прокричали «Слава Україні». Реакцію путініста зняли на відео, воно вже з'явилося в соціальних мережах. 

Співак, який відкрито підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну і прославляє Путіна, вирушив у Лас-Вегас. Судячи з усього, Кіркоров любить кремлівський режим тільки на словах, він часто їздить за кордон і насолоджується всіма принадами життя без санкцій, які сильно б'ють по країні-агресорці.

У США путініст тішить собі дорогими стравами і ласує стейками за $100. Але навряд чи тепер Кіркоров зможе повністю розслабитися. Коли люди помітили співака і прокричали йому «Слава Україні», він помітно напружився. Фанат кривавого диктатора епічно злякався і витріщив очі. 

Нагадаємо, раніше Кіркоров поїхав з концертом в анексований Крим і назвав окупантів «героями». 

Також днями у Монако співак потрапив під гарячу руку людям, які висловили йому все, що думають про підтримку Кіркоровим окупантів.

Увага, ненормативна лексика!

Нещодавно Філіп Кіркоров, який підтримує війну та вбивства мирного населення України, прибув до Криму, щоб виступити з концертами в окупованій Ялті та Феодосії для поранених окупантів, яких він називає «героями».

Читайте також: Кіркоров пишається тим, що Росія вкрала Крим і воює з Україною (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: