Розслідування ДБР не вплинуло. Племінника Ківалова рекомендували до Верховного суду

Розслідування ДБР не вплинуло. Племінника Ківалова рекомендували до Верховного суду
Сергій Могил

Вища рада правосуддя, після тритижневої паузи, рекомендувала президенту призначити шістьох суддів на посади до Верховного суду.

Серед них – племінник нардепа Сергія Ківалова і екс-суддя Вищого господарського суду часів Віктора Татькова - Сергій Могил. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті ВРП.

Нагадаємо, раніше Вища рада правосуддя призупинила прийняття рішення по Могилу, оскільки за заявою юристів «Тисни» ДБР розпочало розслідування схеми приватизації Могилом службової квартири.

В лютому цього року журналісти Bihus.Info розслідували факти приватизації службового житлау Києві. Одним з героїв історії був Сергій Могил. Переїхавши з Одеси до Києва, родина Могила орендувала елітне житло на Печерську.

Попри фінансову можливість винаймати апартаменти, суддя отримав у розпорядження службове житло – теж дорогу квартиру на Печерську. Менш як за два роки, ця квартира спочатку втрачає статус службової, а у 2014 році стає приватною власністю Могила та його доньок. Не проживши в ній жодного дня, про що заявив сам Могил, суддя продає квартиру. Крім того, за півроку до продажу, дружина судді викупила орендоване ними увесь цей час житло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: