Вгатили з гранатометів: ЗСУ зірвали ворожу спробу прориву (відео)

Вгатили з гранатометів: ЗСУ зірвали ворожу спробу прориву (відео)
ЗСУ вгатили з гранатометів по скупченню живої сили ворога
скріншот

Українські воїни вдарили по ворогу, коли той зібрав сили на площі накопичення

Сили спеціальних операцій (ССО) Збройних сил України зірвали ворожу спробу прориву в одному з районів виконання завдань. Відповідне відео опубліковане у Telegram-каналі ССО.

Військові на передовій дочекались створення ударно-розвідувального угруповання ворога та вгатили з гранатометів по скупченню живої сили.

Зазначається, що російські окупанти сформувавши ударно-розвідувальне угруповання намагались наступати на позиції ЗСУ. Проте оператори ССО України вдарили по ворогу якраз тоді, коли той зібрав сили на площі накопичення.

«Задум росіян було зірвано, подальших спроб запланованого маневру противник не здійснював. Натомість збирав поранених і вбитих, за чим спостерігали після вдалої атаки наші воїни», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку українські бійці сьогодні «приземлили» два безпілотники типу «Орлан-10» та збили крилату ракету. 

Заначимо триває 173-тя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися просунутися у напрямках Івано-Дарʼївки, Виїмки і Веселого. Зазнали повної невдачі та хаотично відійшли на раніше зайняті позиції. Також ворог здійснив спробу штурмових дій з району Вуглегірської ТЕС у напрямку населеного пункту Вершина. Зазнав втрат та відійшов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: