Чиновницю з Вінниччини за вимагання взяли під варту та призначили заставу

Чиновницю з Вінниччини за вимагання взяли під варту та призначили заставу

Жінка вимагала хабар за оформлення землі

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу відносно високопосадовця із селища Оратів, яка підозрюється в отриманні хабаря.

«У рамках досудового розслідування стало відомо, що начальник відділу одної з Державних служб разом з іншими невстановленими слідством службовими особами домовились про отримання неправомірної вигоди від чоловіка, який звернувся до підозрюваної задля з’ясування можливості відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого господарства, розташованих на території Лопатинської сільської ради.

Зокрема, відповідно до повідомлення про підозру, високопосадовець, спільно з невстановленими слідством службовими особами, діючи умисно та з корисливих мотивів, повідомила громадянину, що за надання потрібного дозволу, останній має передати їй неправомірну вигоду у розмірі 20 тисяч гривень за кожне рішення, яке необхідне чоловіку. У свою чергу, останній погодився на вимогу та декілька разів передавав грошові кошти підозрюваній на загальну суму 60 тисяч гривень», повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Суд, дослідивши матеріали клопотання застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави у розмірі 153 тисяч 680 гривень.

Наразі тривають слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: