На Вінниччині спіймали рибалок-порушників

На Вінниччині спіймали рибалок-порушників

Справи направлено до суду

Під час проведення рейдових перевірок на території області державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області виявлено порушення правил рибальства на території Гайсинського, Теплицького та Тростянецького районів.

Біля с. Завадівка Теплицького району було затримано гр. Н., який здійснював вилов водних живих біоресурсів на р. Південний Буг забороненими знаряддями лову, а саме сітками в кількості 2 шт.

Біля с. Тростянчик Тростянецького району було затримано гр. Б., який здійснював вилов водних живих біоресурсів на р. Південний Буг забороненими знаряддями лову, а саме сіткою довжиною 50 метрів. У порушника було виявлено рибу виду карась в кількості 28 шт.

На Ладижинському водосховищі р. Південний Буг біля с. Харпачка Гайсинського району було затримано гр. П., який здійснював вилов водних живих біоресурсів забороненими знаряддями лову, а саме сітками в кількості 2 шт. У порушника було виявлено рибу виду карась в кількості 14 шт., лящ – 1 шт., жерех – 2 шт.

За результатами перевірок складено 3 протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, вилучено 5 сіток, обраховано збитки на суму 918 грн.

Матеріали справ направлено Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області до Гайсинського, Теплицького та Тростянецького районних судів  для вирішення питання про притягнення порушників до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 85 КУпАП та відшкодування ними майнової шкоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: