Оператор служби «102» врятував чоловіка від самогубства

Оператор служби «102» врятував чоловіка від самогубства

Вінничанин хотів покінчити життя самогубством, але в останні хвилини вирішив зателефонувати в поліцію. Інспектор заспокоїв і підтримав чоловіка в складний для нього момент

24 вересня о 15.15 на спецлінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що перебуває у важкому депресивному стані та збирається повіситись.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницький області, повідомляє «Главком».

За кілька хвилин інспектор дізнався адресу, за якою проживає заявник та направив туди групу швидкого реагування поліції. Поки поліцейські їхали, оператор продовжував розмовляти з чоловіком.

Поліцейський зумів розговорити вінничанина, який перебував у розпачі після сварки з дружиною. Під час спілкування правоохоронець дізнався, що у нього є донька. 

«Мені вдалося встановити  з чоловіком психологічний контакт та переконати його відмовитись  від намірів покінчити з життям,  адже він дуже потрібний своїй  доньці»,  - розповідає старший інспектор відділу служби «102» Сергій Ільченко.

На завершення спілкування вінничанин подякував за підтримку. Тим часом до нього в помешкання прибули поліцейські групи швидкого реагування. Вони перевірили, що з ним все гаразд  і він не потребує медичної допомоги. Щодня оператори служби «102» отримують  близько тисячі дзвінків від мешканців області, консультують громадян та у разі необхідності скеровують мобільні екіпажі на допомогу людям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: